Cool Blue Outer Glow Pointer
There was an error in this gadget

Tuesday, April 12, 2011

Haiwan Kesayangan KURA-KURA.....Creator : Ryn





HoHoHo….Penat dh ker tengok design member-member ryn tu????mai la plak tengok design ryn…design-design ryn ni biase jer…idea budak2 la katakan…HiHiHi…design ryn ni plak citer tentang sekor reptilia  tuuuu..korang nk tau tak tentang pe????ce cite..ce cite…HaHaHa…ala korang ni…KURA-KURA dalam perahu,pura-pura xtau la plak…Klo korang nk tau…design ryn ni dari mula sampaaaiii aher just citer pasal kura-kura jer…design ni tak de lah nk buat betul-betul kat kawasan tuu…design ni ryn just buat ubah suai kawasan kat proton city…macam orang2 lanskap selalu buat tuu…cadangan rekaletak…design ini ryn namakan PROTON CITY TORTOISE PARK….

***** PROTON CITY TORTOISE PARK ini merupakan tempat penjagaan reptilia  kura-kura dari sebelum menetas sehinggalah kura-kura tersebut pandai berkendiri (boleh hidup sendiri laaa…macam manusia jugak…). Di PROTON CITY TORTOISE PARK ini juga disediakan ruangan untuk penggemar  kura-kura memelihara kura-kura mereka. Semua keperluan untuk kura-kura pun ade disediakan dan dijual dalam park ini. Pemilik kura-kura boleh mengunjungi PROTON CITY TORTOISE PARK ini pada setiap hari untuk memantau kura-kura mereka ..*****
Haaaa...jom kite tengok design yang pertama…….
                                                                                                                                                                                     
DESIGN 1

Jeng….jeng….jeng….nilah hasil karya ryn yang pertama..mesti korang tertanya2  and kurang faham dengan design ini kan????mase ni memang takde idea langsung nak buat…ryn susun jer gambar yang ade…sehinggalah sir kami yang baik hati memberikan sedikit gambaran…maka lahirlah design yang kedua plak…thank you, sir R….


1st Selected Site





1st Design Proposal


                                                                                                                                                         
DESIGN 2

Ni plak hasil yang kedua….ape kate korang???nampaklah jugak sebuah tempat reakreasi kan??di sini semua jenis kura-kura ditempatkan dalam rumah yang berbentuk kura-kura tuu…untuk mendapatkan maklumat tentang kura-kura plak bleh search dekat mesin kat sebelah…so, pengunjung bukan sahaja dapat melihat kura-kura…tapi dapat ilmu plak tentang kura-kura….
OPPSSS…penulisan ryn bukan berhenti di sini tau….ryn ade buat satu lagi design…

2nd Selected Site



2nd Design Proposal



DESIGN 3
                                                                                                                      
Ni design ke-3 ryn….untuk design ni ryn guna gambar-gambar yang same jer dari design 2 Cuma rekaletak sahaja  berlainan and ade sedikit penambahan…..emmm…ryn suke design ni….korang plak cam mane?????
Tepuk dada Tanya kura-kura…hahaha….

3rd Selected Site




3rd Design Proposal




Ok guys…stakat ini sahaja….terima kasih kerana sudi meluang masa untuk membaca ruangan ini…hahaha….segala kekurangan atau terkasar bahasa harap dimaafi….
Terima kasih…thank you…sheyshey…nandrea…arigato(^__^)……

5 comments:

Anonymous said...

nurkhairina

salam..

pendapat saya, ketiga-tiga design menarik dan cantik..tp lebih suka design 2 dan 3..design pertama kreatif cuma terlalu crowdad..ape pun god job

Anonymous said...

aishahhumairah83

salam

satu idea yang menarik tapi saya suka design kedua dan ketiga yang nampak lebih menarik dan ceria..

Sensei KH said...

salam...to all commentors...

t.ksh byk ats komen positif yg diberi..
t.ksh juga krn suka design2 kami =)
InsyaAllah akn diperbaiki lg mutu hasil kerja d ms akn dtg...

mohd said...

salam...

Antara 3 design yg ada,sy suka design 3..item disusun nmpk menarik..nice job...

girlnextdoor said...

MENU UTAMA MODU L Mengandungi 5 pilihan utama set modul SET INDUKSI Memaparkan video mengenai haiwan kesayangan sebagai 'brain teaser' unt... salam nk tny,modul 2 gne software apa eh? sy student UPSI jgk kna wt tesis psl modul multimedia tp xtau cara nk membangunkan modul 2,huhu